Gratis fragt ved køb over 999,-
Minimums beløb for fragt 199
2-4 dages levering
Previous slide
Next slide

Rice – Høj Melamin Kop – Multifarvet – Fancy pancy Print

Original price was: 80,00 kr..Current price is: 56,00 kr..

Vores populære tall melaminkop med Summer Rush-print og med mint farve indvendigt i koppen. Koppen er en favorit, og med god grund. Den kan nemlig bruges til hvad som helst – drikkekrus, til blyanter eller til smoothies. Kun fantasien sætter grænser! Vær opmærksom på, at produkterne ikke er egnet til mikroovn. Derudover egner vores høje melaminkopper sig ikke til varme drikkevarer.

Koppens praktiske materiale gør den helt perfekt til både hverdag og fest eller til picnicture. Melamin er super praktisk… høj kvalitet, slidstærkt, lang levetid – og tåler opvaskemaskine!Vores høje melaminkopper egner sig ikke til drikkevarer med temperaturer højere end 70 grader celsius, så anvend dem ikke til kogende vand. Genkend dit RICE melaminprodukt på RICE-hologrammet, der sikrer, at du får den originale RICE kvalitet. Melaminprodukter er ikke egnet til mikroovn. Hos RICE har vi fokus på fødevaresikkerhed og bæredygtighed, og vores melamin er af højeste kvalitet, er genanvendelig og fri for bisphenol A og phthalater – vi elsker materialet og dets uendelige muligheder… Du kan altid finde mere information om vores melamin og andre materialer under “Oplev RICE” og “Produktinformation”. *Produktbeskrivelser og -information er med forbehold for fejl og mangler, ændringer, udsolgte eller udgåede varer.

Materiale Melamin
Volumen (ML) 400
Størrelse Høj
Enhedshøjde (CM) 13.0
Diameter 9.0

Se også det smarte silikone-låg, i 3 forskellige farver – som passer til alle rice-kopper (medium og tall). Med denne tilføjelse bliver din kop den perfekte to-go-makker til turen, bilen, bussen, picnic’en etc.

På lager

-
+
Koppen er en favorit, og med god grund. Den kan nemlig bruges til hvad som helst – drikkekrus, til blyanter eller til smoothies. Kun fantasien sætter grænser! Vær opmærksom på, at produktet ikke er egnet til mikroovn. Derudover egner vores høje melaminkopper sig ikke til drikkevarer med temperaturer højere end 70 grader celsius, så anvend dem ikke til kogende vand.

Lignende produkter