Gratis fragt ved køb over 999,-
Minimums beløb for fragt 199
2-4 dages levering
Previous slide
Next slide

EcoFurn – EcoChair Lænestol, Fyr, HVID Olieret

1.775,00 kr.

Om dette produkt

Fyre- (Pinus sylvestris) træets naturlige, unikke mønster er svagt synligt gennem den gennemsigtige farve olie finish. Velegnet til udendørs og indendørs brug.

Bemærk venligst, at puder sælges separat.

EcoChairs sendes usamlet i flade pakker.

  • Komfortabel
  • Sammenfoldelig

EcoFurn® EcoChair er kun lavet af massivt træ og reb – uden plast- eller metaldele.

Stolens hjerte er hamp reb, som samler stolen og gør den fleksibel. Fravær af fast fastgørelse lader trædelene skifte lidt, så du kan sidde komfortabelt, uanset hvilken form du er. EcoChair er lavet til enhver krop! Du sidder ikke bare i EcoChair, du får en helt ny oplevelse. Derudover kan du placere stolen på en ujævn overflade (stenet gård, ru have osv.), Og den finder sin fod og forbliver afbalanceret.

-
+

Om EcoFurns historie

Brandets designer kommer fra en lille landsby midt i Finland – voksede op omgivet af skove, søer og – hvor alt er lavet af træ.

“Da jeg arbejdede i reklamebranchen i årtusindet og søgte efter en producent til at møblere offentlige rum, Jeg blev fascineret af det lille, men utroligt talentfulde håndværk inden for træmøbler. Min drøm var at gøre dette gamle håndværk og nordiske træ til design, der kunne nås for alle mennesker og bringe den finske og estiske arv af træ til at være kendt over hele verden. Med to af mine venner begyndte jeg at pille forskellige trægenstande. Vores første salgbare produkter var træ skærebrætter og terrasse dæk moduler.

Da vi skar træet, tynde træstænger blev efterladt som rester. Vi plejede at brænde resterne til opvarmning, men temmelig snart begyndte vi at producere træstole fra de resterende stænger.

Sådan blev EcoChair opfundet.

Navnet EcoChair var indlysende – rester blev omdannet til noget nyttigt.

EcoChair var hjørnestenen i vores produktion helt fra starten – og er det stadig. Efter mange års trial and error, nogle tilbageslag, lidt held, blev EcoFurn grundlagt i 2009.

I dag har vi over 20 forskellige træprodukter i forskellige trætyper og farver. Vi er vokset fra en lille tømrerbutik til en international virksomhed, der beskæftiger 50 ansatte i Finland og Estland. Vores produkter er tilgængelige i over 40 lande over hele verden.”

Lignende produkter