Gratis fragt ved køb over 999,-
Minimums beløb for fragt 199
2-4 dages levering
Previous slide
Next slide

Shupatto


Warning: Undefined array key "cols_count" in /var/www/www.leniveau.dk/www/wp-content/plugins/filter-everything/src/Admin/Widgets/FiltersWidget.php on line 586
Filtrer
Brands

There are no filter terms yet

Størrelse

There are no filter terms yet

Farve

BAG MÆRKET

Marna Inc.

Historie Shupatto-poserne er produceret af Marna, som er et japansk firma. Marna både designer og producerer poserne i polyester, der tilbydes i forskellige størrelser. Poserne er utrolig holdbare, lette og kan hurtigt og nemt foldes sammen efter brug. Uanset hvor krøllet posen er, skal du bare trække i enderne, så er den klar til at blive foldet, og er derfor ideel at have med på farten.

Hvorfor vælge Shupatto Shupatto er designet med inspiration fra modeverdenen, og Marna har allerede modtaget flere anerkendelser, herunder de prestigefyldte Red Dot og iF Design Awards for deres design og funktion.

Shupatto bruges til:

  • Indkøb
  • Rejser
  •  Sport

 

Materiale Shupatto muleposer holder længe, da de er lavet af stærkt materiale, der ikke går i stykker. Tasken er fremstillet af polyester og Håndtag og knap er lavet af Polypropylen.

Hvordan vasker jeg min Shupatto Materialet er hurtigtørrende og tåler vaskemaskine ved maks 40 grader. Det anbefales kraftigt at benytte en vasketøjspose til Shupatto ved maskinvask.

Shupatto klassisk form Det klassiske Shupatto design tilbydes i 3 størrelser og mange forskellige farver og mønstre. Tasken er produceret i et stærkt materiale, som er utrolig holdbart og kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen.

  • Størrelse S er velegnet til madpakken, en bluse eller småt indkøb.Mål: 26 x 30 cm – Foldet: 4 x 6 cm – Bæreevne 3 kg – Indhold 7,5 L.
  • Størrelse M er velegnet til daglig indkøb.Mål: 30 x 35 cm – Foldet: 6 x 8 cm – Bæreevne 5 kg – Indhold 15 L.
  • Størrelse L er velegnet til weekend indkøb.Mål: 40 x 50 cm – Foldet: 6,5 x 10 cm – Bæreevne 15 kg – Indhold 40 L.

 

SHUPATTO PARALYER

Det japanske firma Marna har designet den innovative Shupatto Paraply, som med et enkelt træk lukker hurtigt uden at hænderne bliver våde! Samtidig med at du lukker den, vikler stoffet sig rundt om skaftet og foldes hurtigt uden brug af et bælte.

Viser alle 35 resultater