Denne dybrøde økologiske vin er lavet på 85% Plavac Mali, 10% Syrah og 5% Carbernet Sauvignon. I forhold til Barrique udgaven er druerne er senere høstet fra lavtydende planter og vinen er modnet yderligere et par måneder på mindre egetræsfade. Her er der skruet op på alle parmetre mod mere tørret frugt og krydderier og trænoter. En gembar topvin der er koncentreret og righoldig i smagen, der også er mere tør og syrerig og kalder på rødt kød.
Er tildelt Decanter sølvmedalje.
92 point i Din VINGUIDE” april 24: “Flot modnet”, “Stor længde”
Alkohol: 14,5%
Sukker: 2,8 g/l
Syre: 4,9 g/l
Man: Efter aftale
Tir: 10:00 – 17:30
Ons: 10:00 – 17:30
Tors: 10:00 – 17:30
Fre: 10:00 – 18:00
Lør: 10:00 – 14:00
Søn: Lukket
© 2024 Le Niveau – Designet af Aveo web&marketing