Gratis fragt ved køb over 999,-
Minimums beløb for fragt 199
2-4 dages levering
Previous slide
Next slide

Rice – Klistermærker til Madkasse, drikkedunk m.m. (vilde dyr)

20,00 kr.

Personliggør dine ting med vores vidunderlige udvalg af klistermærker! Kedelige madkasser? Sæt et dinoklistermærke eller to på, og gør dem til en brølende succes hos de små. Triste drikkedunke? Intet problem, tilføj bare lidt sødme med vores funky kageklistermærker!

Alt kan piftes op med disse sjove klistermærker. Klistermærkerne har alle en lille streg, hvor du kan skrive dit navn – helt perfekt til madkasser, linealer, drikkeflasker og andet skolegrej. Husk venligst, at for at holde disse skønheder pæne anbefaler vi at håndvaske alle de ting, du har tilføjet klistermærkerne til.

Du kan altid finde mere information om vores materialer under “Oplev RICE” & “Produktinformation”.

*Produktbeskrivelser og -information er med forbehold for fejl og mangler, ændringer, udsolgte eller udgåede varer.

Bredde (CM) 14.8
Længde (CM) 23.0
-
+
Opbevaringsbøtter, madkasser, plastikopbevaring… ja, kært barn har mange navne! Udvalget af RICE køkkenprodukter i plastik byder både på skåle med låg, opbevaringsbokse, madkasser og søde små bøtter til madpakken. Alle vores produkter, der er beregnet til fødevarer og drikkevarer er fri for phtalater og BPA. Derudover er produkterne testet fødevaresikre og opfylder både danske EU love og regler om fødevaresikkerhed. Det betyder, at du med god samvittighed kan bruge vores produkter til dine børn… og til alle andre! Du kan altid finde mere information om vores melamin og andre materialer på vores hjemmeside under “Oplev RICE” og “Produktinformation”. Produktbeskrivelser og -information er med forbehold for fejl og mangler, ændringer, udsolgte eller udgåede varer.
Materiale Plastik
Enhedshøjde (CM) 7.5
Bredde (CM) 14.0
Længde (CM) 21.0
Indre kassehøjde (CM) 44.0
Indre kassebredde (CM) 22.0
Indre kasse længde (CM) 28.5

Lignende produkter

UDSALG

JANUAR-UDSALGET ER STARTET – DER SKAL RYDDES OP, RYDDES UD OG GØRES KLAR TIL DE LÆKRE NYE FORÅRSVARER…..

SE HER – kæmpe nedsættelser 30-40-50%