Gratis fragt ved køb over 999,-
Minimums beløb for fragt 199
2-4 dages levering
Previous slide
Next slide

Rice – Melamine Espresso Cup

35,00 kr.189,00 kr.

Kan købes som æske med 6 stk. af de populære RICE-melaminkopper i en espresso-størrelse med ”Dance out” farver… eller enkeltvis til 35,- pr stk.
…perfekt til espressoshottet som holder dig frisk! Men den er også god til meget andet – et ingefærshot for at holde dig kørende, eller som drikkekop til den mindste i familien. Bemærk, at melaminprodukter ikke er egnet til mikroovnen.
-
+
Produktet er lavet af melamin, som både er praktisk, slidstærkt og helt essentielt til hverdag, fester, picnics og meget mere. RICE har fokus på fødevaresikkerhed og bæredygtighed… og deres melamin er af højeste kvalitet, er genanvendelig og fri for bisphenol A og phthalater. RICE bruger EU certificerede testrapporter, godkendt af Fødevarestyrelsen. Melamin tåler opvaskemaskine, men materialet er ikke egnet til mikroovn. Du kan altid genkende dit RICE melaminprodukt på RICE-hologrammet, der sikrer, at du får den originale RICE kvalitet. Du kan altid finde mere information om vores melamin og andre materialer på RICE’ hjemmeside under “Oplev RICE” og “Produktinformation”.  
Materiale Melamine
Volumen (ML) 80
Størrelse Extra Small
Enhedshøjde (CM) 9.0
Bredde (CM) 6.0
Længde (CM) 26.0
 
Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , Mærke

Lignende produkter