Gratis fragt ved køb over 999,-
Minimums beløb for fragt 199
2-4 dages levering
Previous slide
Next slide

Rice – Melamine Striped Alphabet – hele alfabetet, alle bogstaver A B C (pinkish) stribet

55,00 kr.1.485,00 kr.

RICE’ populære melaminkop fås nu med bogstaver. Miks og match og skriv lige det budskab du har lyst med alfabetet på kopper. Eller gør det nemt for familien at have deres helt egen kop. Her er hele alfabetet.
Koppen er en favorit, og med god grund. Den kan nemlig bruges til hvad som helst – drikkekrus, til blyanter eller til smoothies. Kun fantasien sætter grænserne. Vær opmærksom på, at produkterne ikke er egnet til mikroovn.
-
+
Koppens praktiske materiale gør den helt perfekt til både hverdag og fest eller til picnicture. Det anbefales, at man ikke anvender mad eller væske over 70 grader Celsius med din melamin.
Genkend dit RICE melaminprodukt på RICE-hologrammet, der sikrer, at du får den originale RICE kvalitet.
Melaminprodukter er ikke egnet til mikroovn. Hos RICE har de fokus på fødevaresikkerhed og bæredygtighed, og RICE’ melamin er af højeste kvalitet, er genanvendelig og fri for bisphenol A og phthalater – vi elsker materialet og dets uendelige muligheder… Du kan altid finde mere information om deres melamin og andre materialer under “Oplev RICE” på deres hjemmeside og “Produktinformation”.
Materiale Melamine
Volumen (ML) 250
Størrelse Mellem
Enhedshøjde (CM) 9.0
Diameter 9.0
Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , , , Mærke

Lignende produkter

SPAR 20%

PÅ ALLE VARER, DER ER GULE SOM SOLEN, PÅSKEN & FORÅRET

 

Vi fejrer forårets komme et par gode tilbud hele første uge af marts (t.o.m. 10/3)