Gratis fragt ved køb over 999,-
Minimums beløb for fragt 199
2-4 dages levering
Previous slide
Next slide

Rice – Plastik Madkasse – Multifarvet (pink låg)

100,00 kr.

Gør kedelige rugbrødsmadder spændende med vores seje grønne madkasse! Den har et orange låg og tre udskiftelige rum i grå, perfekt til tomater, gulerodsstave og andre snacks! Vil du tilføje et personligt præg? Dekorer madkassen med vores sjove klistermærker!

Husk, låget skal fjernes før brug i mikroovn, og selvom boksen tåler opvaskemaskine (kun øverste hylde), bør låget vaskes i hånden for at bevare dets form.

-
+
Opbevaringsbøtter, madkasser, plastikopbevaring… ja, kært barn har mange navne! Udvalget af RICE køkkenprodukter i plastik byder både på skåle med låg, opbevaringsbokse, madkasser og søde små bøtter til madpakken. Alle vores produkter, der er beregnet til fødevarer og drikkevarer er fri for phtalater og BPA. Derudover er produkterne testet fødevaresikre og opfylder både danske EU love og regler om fødevaresikkerhed. Det betyder, at du med god samvittighed kan bruge vores produkter til dine børn… og til alle andre! Du kan altid finde mere information om vores melamin og andre materialer på vores hjemmeside under “Oplev RICE” og “Produktinformation”. Produktbeskrivelser og -information er med forbehold for fejl og mangler, ændringer, udsolgte eller udgåede varer.
Materiale Plastik
Enhedshøjde (CM) 7.5
Bredde (CM) 14.0
Længde (CM) 21.0
Indre kassehøjde (CM) 44.0
Indre kassebredde (CM) 22.0
Indre kasse længde (CM) 28.5

Lignende produkter

UDSALG

JANUAR-UDSALGET ER STARTET – DER SKAL RYDDES OP, RYDDES UD OG GØRES KLAR TIL DE LÆKRE NYE FORÅRSVARER…..

SE HER – kæmpe nedsættelser 30-40-50%