Gratis fragt ved køb over 999,-
Minimums beløb for fragt 199
2-4 dages levering
Previous slide
Next slide

Shupatto – paraply – flere varianter

371,25 kr.

Nyhed fra Shupatto – Bæltefri paraply 

Hvordan lukker man en paraply? Du trækker for at lukke, ruller for at folde og binder til sidst.

Hvad er de skjulte problemer i denne proces? Vi bruger en paraply for ikke at blive våde. Men hvorfor får vi altid hænderne våde, når vi folder den?

Det japanske firma Marna har designet den innovative Shupatto Paraply, som med et enkelt træk lukker hurtigt uden at hænderne bliver våde! Samtidig med at du lukker den, vikler stoffet sig rundt om skaftet og foldes hurtigt uden brug af et bælte. Blot ved at trække skyderen ind, foldes stoffet pænt og glat ind i rammerne igen, uden at dine hænder kommer i kontakt med stoffet og bliver våde. Løft skyderen for at låse op, og træk den for at frigøre låsen.

Shupatto paraplyen er designet med en prop til at tørre paraplyen, når den står i delvis åben position. Den vandafvisende belægning er af god kvalitet, så regndråberne falder let af stoffet, og sikrer hurtig tørring.

Paraplyen fås i størrelserne medium og large i en række moderne farver. Ingen foldning. Intet bælte. Ingen våde hænder. Shupatto-serien er designet med inspiration fra modeverdenen, og Marna har modtaget flere anerkendelser, herunder de prestigefyldte Red Dot og iF Design Awards for deres design og funktion.

-
+
Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , Mærker , , , , , ,

Lignende produkter