Gratis fragt ved køb over 999,-
Minimums beløb for fragt 199
2-4 dages levering
Previous slide
Next slide

Sittingsuits – “Van Gogh” – farvemekka og jakkekunst

Original price was: 1.249,00 kr..Current price is: 999,20 kr..

Sittingsuits er det ekstra lag du altid mangler, og er designet til at bære udenpå dit overtøj alt efter sæson. Den dækker dine ben ned til
anklerne, og har desuden praktiske sideåbninger, så du kan nå ind til dine tasker og lommer nedenunder. Den er vindtæt og vandafvisende, forlænger sæsonen og giver dig mulighed til at opholde dig ude, trods det uforudsigelige danske vejr.

Sittingsuits er fremstillet af kemisk testede materialer, og fyldet er af 100% genbrugsplast – også kendt som RPET – certificeret af Global Recycled Standard.

Alle Sittingsuits er unisex og one size.

-
+

LYNLÅS

Sittingsuits er udstyret med en kraftig YKK-lynlås af højeste kvalitet.

SNØRELUKNING

Kanten i hætten er udstyret med elastikker, der kan strammes ind efter behov. Den oversized hætte muliggør at have en frakke med hætte på indenunder, uden problemer. Således opnår du dobbelt beskyttelse imod vind og vejr!

SIDEÅBNINGER

En Sittingsuit er ikke udstyret med lommer – men derimod med praktiske sideåbninger der giver nem adgang til egne lommer og tasker indenunder.

VIND OG VAND

Det vandafvisende materiale er perfekt i let til moderat regn, og du kan uden problemer sætte dig på våde overflader, såsom bænke og græsplæner. Det er samtidig åndbart, og altså ikke at betragte som regntæt – derimod er den yderst vindtæt og du vil opleve at den giver læ og skærmer mod selv den kraftigste vind.

STØRRELSE OG FIT

Alle vores Sittingsuits er unisex og one size – Se størrelsesguide

MATERIALER

Sittingsuits er fremstillet af kemisk testede Øko-tex-certificerede materialer, og foeret er fremstillet af 100% genbrugsplast, eller RPET – certificeret af Global Recycled Standard.

VASK OG VEDLIGEHOLD:

Sittingsuits kan vaskes i hånden, eller lejlighedsvis i maskine ved 40°. De kan også blot tørres af med en fugtig klud. Hæng til tørre i 15 minutter – tørre tumbling er ikke nødvendigt.

PRODUKT DATA

Fyld: 100 % genanvendt plast (plastflasker) / RPET / Global Recycled Standard/ Øko-tex certificeret Stof: 100 % Polyester / Øko-tex certificeret Vask/pleje: Maskinvask 40°C / Tørretumbling ikke nødvendig / Lufttørrer på 15 minutter (anbefales) Enhedsvægt: 1,2 kg Ideel temperatur: -5°C to 20°C

Lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...