Gratis fragt ved køb over 999,-
Minimums beløb for fragt 199
2-4 dages levering
Previous slide
Next slide

Snakspil, Livet og Døden

100,00 kr.

At samtale om død og sorg kan være en stor udfordring, særligt som pårørende eller ven. Men døden er en uundgåelig del af livet og netop derfor giver det mening at tale om den.

LIVET OG DØDEN er et sæt samtalekort som berør glæden og smerten ved livet. Spørgsmålene imødekommer de svære samtaler der er gode at tage for alle, særligt når døden kommer helt tæt på. Stil spørgsmål som: Hvad vil du gerne huskes for? Har døden været tæt på i dit liv? Hvilke relationer i dit liv har gjort at du er vokset som menneske?

Spillet er udarbejdet i samarbejde med Landsforeningen Liv&Død.

-
+
SÅDAN SPILLER DU
På hvert kort er der to spørgsmål. Et som omhandler døden og et som omhandler livet. Den som trækker et kort, vælger selv ét af de to spørgsmål og stiller til en anden. Kan både spilles af to eller en gruppe. Spillet består af 55 kort med 110 spørgsmål og 1 regelkort. SE EKSEMPLER PÅ SPØRGSMÅL
Hvad er livskvalitet for dig? Hvordan kan vi leve et meningsfuldt liv når vi ved, at det vil ende en dag? Hvad tror du man kan gøre, for at det bliver lettere at tale om sorg? Hvad vil du gerne have folk siger om dig, efter du er død? Fortæl om dit første møde med døden.
 
Kategorier ,

Lignende produkter