Gratis fragt ved køb over 999,-
Minimums beløb for fragt 199
2-4 dages levering
Previous slide
Next slide

Umage – Asteria Move – Trådløs, transportabel, genopladelig lampe

Original price was: 1.499,00 kr..Current price is: 1.195,00 kr..

Trådløs og transportabel lampe

Asteria Move er en flytbar lampe helt uden ledninger, som giver et ekstra fokus til designets detaljer og gør den nem at have med sig, når man bevæger sig rundt i hjemmet.

Lampen har et indbygget LED-panel med en hvid diffusor, der sikrer en behagelig belysning i rummet. Lampens stilrene aluminium og messingstammen der går igennem bordlampen skaber et slankt og elegant udtryk, der gør Asteria Move til en tidløs lampe, du vil elske i mange år.

Asteria Move har fire lysintensiteter der kan justeres via knappen på lampens base. Batteriets holder helt op til 35 timer og den kan nemt oplades ved at placere den oven på en hvilken som helst Qi-opladningsenhed som Unifier fra UMAGEs belysningstilbehør eller med det medfølgende USB-kabel.

Asteria Move fås i 11 forskellige farver, og med den lille størrelse og det bærbare design vil den kunne tilføre den perfekte belysning i alle tænkelige øjeblikke og steder i hjemmet.

Lampen er designet af danske Søren Ravn Christensen.

-
+

Tekniske detaljer

SAMLETID

5 min

DIMENSIONER

Ø: 20 cm x H: 30,6 cm

VÆGT

1.10 kg

DESIGNER

Søren Ravn Christensen

MATERIALE

Stål, aluminium og PMMA

MÆRKNINGER, TESTS OG CERTIFICERINGER

CE (til indendørs brug)

YDERLIGERE INFORMATION

Transportabel bordlampe med indbygget lithium-ion-batteri. USB-C-kabel og strømadapter medfølger. Kan oplades på Qi-kompatibel trådløs oplader (medfølger ikke, men kan købes her).
Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , , , Mærker , , , , , ,

Lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...